FAQ

FAQ

QUESTIONS & ANSWERS

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Asperiores condimentum excepteur interdum placerat laudantium. Inventore illo quidem, erat mi mollis nam ultrices, ac feugiat provident, nostrum.

Времето за доставка на продуктите варира в зависимост от тяхната наличност. На страницата за всеки продукт е описан срока за изработка, като най-често срока за доставка е до 5 работни дни след тяхната наличност. Доставката се извършва от нас в рамките на посочения период на поръчката, който се влияе от продукта с най-дълъг период на доставка.

Преди да бъде изпратена поръчката Ви, ще получите известие по телефон или имейл поне един ден по рано. Доставката от централния склад на фирмата до адрес на клиента се осъществява в рамките на 10-15 работни дни.

Доставки се извършват до всеки град и село на територията на България, спрямо дните за обслужване на населеното място. Артикулите се доставят до входа на жилищната сграда или най-близкото възможно място, съобразено с габаритните размери на превозното средство.

Когато доставчикът е при Вас и издава стоката Ви, направете хубав оглед на пакетите(броя и вида в които пристигат)! Ако има нарушена или повредена стока, следва да попълните констативен протокол в два екземпляра, който ще Ви бъде предоставен.

В случай, че сте получили увреден продукт, Ви молим да ни изпратите имейл със съответния номер на Вашата поръчка, имената или телефонния Ви номер, снимки, които да покажат степента на щетата, както и увредените детайли от Вашата пратка! Искането ще бъде обработено от екипа ни и ще получите обратна връзка в рамките на 24 часа.

Предлагаме услугата монтаж на поръчаните стоки, но ви съветваме да се възползвате от услугите на професионалисти, за да избегнете увреждането на стоката, което не би се покрило от гаранцията.

Разносът на закупените от Вас стоки се извършва от нас, в рамките на посочените дни за доставка.

Може да върнете продукт в рамките на 14 дни от получаване на поръчката. Връщането е за сметка на клиента. Върнатата стока трябва да е със запазен търговски вид, без следи от сглобяване и нараняване. За да задействате процедурата, се свържете с нас на имейл или на посочените телефони в сайта. Възстановяване на сумата по върнатите продукти ще бъде преведена в посочената от Вас банкова сметка, в срок от 14 дни.

За промяна на адреса за доставка или телефонния номер е необходимо да ни изпратите имейл с номер на поръчката и новите данни за доставка.

За отказ на продукт от поръчка е необходимо да изпратите имейл с номер на поръчка, името на продукта, който желаете да откажем и количеството. Продуктът може да се откаже само, ако поръчката все още не е изпратена към Вас.

Плащането става по банков път преди доставяне на поръчката.

Дайте ни шанс да го докажем!

В основата на нашата мисия е ангажиментът да превърнем вашето пространство, в уютно място, където всеки детайл хармонично отразява вашия уникален стил и вкус. Аурора Хоум не е просто доставчик на декор - ние сме ваши партньори в създаването на среда, която хармонизира изтънченост, функционалност и устойчивост.

ЗАДАЙТЕ ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ТУК

Имате въпроси? Пишете!

Попълнете формата с Вашите препоръки, въпроси и съобщения и я изпратете. Ще Ви отговорим до 24 часа.

    X
    ×