Партньори

ПРЕДСТАВЯНЕ

Нашите сътрудници

ПАРТНЬОРИ & МАРКИ

Изграждайки стабилни делови взаимоотношения с фирми-производители от България и чужбина, „Aurora Home  “ постепенно, през годините,се налага като основен вносител на висококачествени продукти за вашите дом, офис, магазин, ресторант, хотел и др.

Защо клиентите избират Aurora Home?

Нашият онлайн магазин се представи на българския пазар.

 

Функционално съвършенство

Нашите панели не само демонстрират зашеметяващ дизайн, но предлагат и практически предимства, включително звукоизолация, топлоизолация, огнезащитни характеристики и антибактериални свойства, гарантирайки, че вашият дом е толкова функционален, колкото и красив.

Иновации и устойчивост

Прегърнете иновациите, без да правите компромис с устойчивостта. Нашите продукти са създадени с мисъл за околната среда, осигурявайки хармонична комбинация от авангарден дизайн и екологичност.

Всеобхватни решения

Независимо дали искате да съживите вашите стени, подове или цялото пространство, нашата гама от продукти предлага безкрайни възможности за дизайн, гарантирайки, че резултатът ще отразява вашия уникален стил и вкус.

Безкрайни възможности за дизайн

От класическа елегантност до вдъхновена от природата естетика, нашите продукти отварят вратата към свят на безкрайни възможности за дизайн.


X
×