Политика за връщане и замяна

Преглед

Нашата политика за възстановяване и връщане продължава 30 дни. Ако са изминали 30 дни от покупката ви, не можем да ви предложим пълно възстановяване или замяна.

За да отговаряте на условията за връщане, вашият артикул трябва да е неизползван и в същото състояние, в което сте го получили. Освен това трябва да е в оригиналната опаковка.

За да завършим връщането ви, ние изискваме касова бележка или доказателство за покупка.

Възстановявания

След като връщането ви бъде получено и проверено, ние ще ви изпратим имейл, за да ви уведомим, че сме получили върнатия ви артикул. Също така ще ви уведомим за одобрението или отхвърлянето на вашето възстановяване.

Ако бъдете одобрени, вашето възстановяване ще бъде обработено и върнато по предоставена от вас банкова сметка в рамките на 30 дни.

Замяна

Заменяме артикули само ако са дефектни или повредени. Ако трябва да го замените за същия артикул, изпратете ни имейл на info@aurora-home.eu

Доставка връща

Вие ще носите отговорност за заплащането на вашите собствени разходи за доставка за връщане на вашия артикул. Разходите за доставка не се възстановяват. Ако получите възстановяване, цената на обратната доставка ще бъде приспадната от възстановяването ви.

В зависимост от това къде живеете, времето, което може да отнеме обмененият ви продукт да стигне до вас, може да варира.

Ако връщате по-скъпи артикули, можете да обмислите използването на услуга за доставка с възможност за проследяване или закупуване на застраховка за доставка. Ние не гарантираме, че ще получим върнатия ви артикул.

Нужда от помощ?

Свържете се с нас на info@aurora-home.eu за въпроси, свързани с възстановяване на суми и връщания.

X
×